Commissies

Kantinecommissie

 

Telefoon E-mail
Voorzitter Andre Bakker 06-54204222 kantine@svdts.nl
Margriet Koeman
Ellen Beemsterboer
Karin de Winter
Gerda van der Vliet
Ronald ver der Kaaij
Piet Schuit

Toernooicommissie

Bij s.v. DTS hebben we een leuke groep enthousiaste verenigingsmensen die met z’n vijfen het hele jaar bezig zijn met het organiseren van het eigen jeugdtoernooi. Een toernooi wat gespeeld wordt op 3 dagen verdeeld over 2 weekeinden op ons prachtige complex aan de Oeverzegge in Oudkarspel. Daarnaast is het onze doelstelling om alle jeugdteams op een uit-toernooi te laten spelen.

Ook organiseert deze groep samen samen met vv BOL en VRONE een schoolvoetbal toernooi voor jongens en meisjes die nog op het basisonderwijs zitten.

De toernooicommissie kan dit natuurlijk nooit zonder een grote groep vrijwilligers die het deze dagen voor onze kinderen mogelijk maken om op een mooi toernooi een aantal wedstrijden te spelen en zich te meten met leeftijdsgenoten. Denk hierbij aan mensen in de kantine,  scheidsrechters, de omroeper, de EHBO en natuurlijk onze jeugdcommissie.

Toernooien kunnen nooit zonder sponsors en wij zijn hen dan ook heel dankbaar voor de steun die zij ons geven, waardoor het mogelijk is om de teams een mooie voetbaldag aan te bieden.

Heeft u vragen over of aan onze toernooicommissie, spreek ons dan aan op de vereniging of stuur ons een mail (toernooicommissie@svdts.nl).

Telefoon E-mail
Voorzitter Johan Beemsterboer 06-21103116 wedstrijdsecretaris@svdts.nl
Thea Vossen
Bert Baron
Arjan Hofman
Jarno van Utteren

Seniorencommissie

Vanuit het bestuur hebben wij gemeend om een seniorencommissie op te zetten voor de elftallen vanaf de selectie, zijnde vanaf het 3e. De taken van deze commissie zullen bestaan uit het dienen als vraagbaak voor de overige senioren alsmede het begeleiden van de a junioren naar de senioren.

Voor vragen/opmerkingen kunt u mailen naar info@svdts.nl.  Wij komen er dan z.s.m. op terug.

Telefoon E-mail
Voorzitter Hilco Kooistra
Ron Zut
Johan Beemsterboer

DinsdagOchtend KlusPloeg (DOKP)

 

Telefoon E-mail
 Maarten Beneker
 Theo Schut
 Jan Weder
 Dirk Karsten
 Hans de Rijcke
 Jaap Barsingerhorn
 Jan Kooij
 Mart Bulloper
 Cees de Geus
 Hans Brussaard
 Ben Schweitzer
X