Keuken DTS ondergaat metamorfose

Keuken DTS ondergaat metamorfose

In de afgelopen weken heeft een groep vrijwilligers zich ingezet om de keuken van DTS een metamorfose te geven. Een met een fantastisch resultaat!

Na het plaatsen van de nieuwe frituur en andere keukenelementen én het plaatsen van de prachtige betegeling kon de kantinecommissie zich samen met Kaijer Woninginrichting over de kleuren gaan buigen. Creme, lichtbruin, off-grey…ik noem maar wat kleuren die de revue zijn gepasseerd. Samen zijn we uiteindelijk tot een mooie kleurstelling gekomen. Gert Koenraads van Kaijer Woninginrichting heeft het geheel – door zijn sponsoring van de nieuwe vloer- helemaal afgemaakt!

En vanaf dat moment kon er geklust worden. De schilders  Marcel, Bram, Luc Stoop zijn een paar avonden bijgestaan door Dion de Winter en Lars Vijn en hebben in veel avonduurtjes de gekozen kleuren op de muren, plafond, kozijnen en ander houtwerk gekregen.  Kaijer heeft als laatste de nieuwe vloer en rolgordijnen geplaatst, waardoor de keuken een prachtige metamorfose heeft gekregen.

DTS wil iedereen die zich hiervoor heeft ingezet bedanken voor het geweldige resultaat.

 

De Kantinecommissie

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X