Schade aan auto zondag 6 januari 2019

Schade aan auto zondag 6 januari 2019

Schade aan auto zondag 6 januari 2019

Ingekomen:

Wie is er verantwoordelijk of heeft iets gezien van deze laffe daad. Zondag avond tussen 20.30 en 23.00 is er een persoon tegen onze auto aan gefietst die geparkeerd stond tegenover ons huis in een parkeervak aan de nijverheidsstraat. Hoogst waarschijnlijk vanaf de Rick van houten brug zijn/haar evenwicht verloren.

Het is een beste klap geweest die deze persoon bij het ontwaken zeker gevoelt moet hebben. Er was zondag een feest gaande bij sportpark dts en deze was om 20.30 af dus de kans is zeer groot dat het een feestgangers van dts is geweest. Misschien dat deze persoon zondag avond te beschonken was om zijn daad te melden, maar wees bij nuchtere toestand een respectvol persoon en kom je daad melden je bent hiervoor gewoon verzekerd en kost jou niks, wij zitten nu met een schadepost.

Dus nogmaals als je iets gehoord of gezien hebt meld het asjeblieft!

Voor de gouden tip is er een beloning.

m.v.g,

Patrick en Sandra Molenaar

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X