AZ Selectiedagen 2017

AZ Selectiedagen 2017

AZ Selectiedagen 2017

De AZ Selectiedagen worden door heel Noord-Holland georganiseerd. Op de velden van de 3-Sterrenverenigingen kunnen voetballers uit de regio hun kunsten vertonen aan AZ-trainers en -scouts. De AZ Selectiedagen vinden plaats rond de meivakantie.

Wat?
De jonge voetballers krijgen tijdens de AZ Selectiedagen een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaren hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de dagen wordt door de scouts van AZ actief gespeurd naar talent. De voetballers die tijdens deze dagen opvallen, maken misschien kans op een plaatsje bij de AZ Jeugdopleiding.

Wie?
Onder 9- tot en met Onder 14-pupillen (geboren tussen 2003 en 2009) kunnen zich inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Waar ?
De AZ Selectiedagen vinden plaats in april en mei. Hieronder is te zien wanneer er bij welke driesterrenpartners trainingen worden aangeboden aan eerstejaars F-pupillen (Onder 8) tot en met eerstejaars C-junioren (Onder 14). Meld je nu aan voor één van de volgende dagen:

Maandag 24 april 2017 – vv De Zouaven
Dinsdag 25 april 2017 – KFC
Woensdag 26 april 2017 – HBC
Vrijdag 28 april 2017 – nnb
Woensdag 3 mei 2017 – AFC ’34
Woensdag 10 mei 2017 – De Foresters
Woensdag 17 mei 2017 – FC Den Helder

Kosten?
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 10 en voor leden van de AZ-juniorclubs € 7,50. Voor de betaling maak je gebruik van iDEAL.

Juniorclubs?
Ben je nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu de rest van het seizoen in voor slechts € 7,50! Als je dit doet vóórdat je jouw deelname aan de AZ Selectiedagen hebt veiliggesteld, ontvang je € 2,50 korting op deelname aan de AZ Selectiedagen. Het lidmaatschap biedt ook andere voordelen. Waaghalzen maken namelijk automatisch kans om mee te doen met de spelersescorte en AllstarZ kunnen ballenjongen of -meid voor een half seizoen worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Handtekeningendag (Waaghalzen) of het FIFA-toernooi (AllstarZ).

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X