Café de Knip nieuwe sponsor DTS 3

Café de Knip nieuwe sponsor DTS 3

Café de Knip nieuwe sponsor sv DTS 3

knip1Afgelopen zondag is het team van DTS 3 voorzien van een prachtig nieuw tenue gesponsord door Café de Knip, voor iedereen een begrip. Het karakteristieke café in Oudkarspel  heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een geweldige locatie waar je niet alleen heerlijk een hapje kunt eten maar waar ook veel feesten en partijen de agenda vullen. De eigenaren Jeroen en Gudy zijn gastvrij en ontzettend gezellig…waarschijnlijk de reden dat ze nu als sponsor van DTS 3 op de shirts pronken.

DTS 3 is dit jaar als ´nieuw´ vriendenteam bij DTS samengesteld en doet dit jaar mee om de hoofdprijs, het kampioenschap. Het belooft een spannende eindstrijd te worden..maar met Café de Knip als nieuwe sponsor mag dit geen probleem meer gaan vormen…hun support is prachtig!

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X