Commissies

Kantinecommissie

 

Telefoon E-mail
Voorzitter Marja Vaartjes kantine@svdts.nl
Andre Bakker
Piet Schuit

Toernooicommissie

Bij s.v. DTS hebben we een leuke groep enthousiaste verenigingsmensen die met z’n vijfen het hele jaar bezig zijn met het organiseren van het eigen jeugdtoernooi. Een toernooi wat gespeeld wordt op 3 dagen verdeeld over 2 weekeinden op ons prachtige complex aan de Oeverzegge in Oudkarspel. Daarnaast is het onze doelstelling om alle jeugdteams op een uit-toernooi te laten spelen.

Ook organiseert deze groep samen samen met vv BOL en VRONE een schoolvoetbal toernooi voor jongens en meisjes die nog op het basisonderwijs zitten.

De toernooicommissie kan dit natuurlijk nooit zonder een grote groep vrijwilligers die het deze dagen voor onze kinderen mogelijk maken om op een mooi toernooi een aantal wedstrijden te spelen en zich te meten met leeftijdsgenoten. Denk hierbij aan mensen in de kantine,  scheidsrechters, de omroeper, de EHBO en natuurlijk onze jeugdcommissie.

Toernooien kunnen nooit zonder sponsors en wij zijn hen dan ook heel dankbaar voor de steun die zij ons geven, waardoor het mogelijk is om de teams een mooie voetbaldag aan te bieden.

Heeft u vragen over of aan onze toernooicommissie, spreek ons dan aan op de vereniging of stuur ons een mail (toernooicommissie@svdts.nl).

Telefoon E-mail
Bert Baron
Jarno van Utteren
Thea Masteling
Johan Beemsterboer

DinsdagOchtend KlusPloeg (DOKP)

 

Telefoon E-mail
 Maarten Beneker
 Theo Schut
 Jan Weder
 Dirk Kasten
 Hans de Rijcke
 Jan Kooij
 Mart Bulloper
 Cees de Geus
 Hans Brussaard
 Ben Schweitzer
 Arie Kaan
 Jan Kaandorp
 IJsbrand Kaan
 Jan Vaartjes
Siemen Stoop

Vetrouwenspersoon

s.v. DTS wil een veilige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met voetbal en zich thuis voelt binnen de vereniging. Met elkaar doen we er immers alles aan om juist grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.

X