Jeugdsponsor Actie Deen te Zuid-Scharwoude

Jeugdsponsor Actie Deen te Zuid-Scharwoude

Beste leden,

Dit jaar organiseert DEEN voor de 13e keer de Jeugdsponsor Actie. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor de (sport)verenigingen. Verleden jaar heeft DTS ong. 1350,00 eur opgehaald wat geheel ten goede is gekomen aan de jeugd.

Uiteraard hebben wij ons weer voor de actie ingeschreven en zijn geselecteerd om de Deen actie bij het filiaal Deen te Zuid-Scharwoude uit te voeren.

Gedurende 6 weken ontvangt u bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt. Met de actiekaart ontvangt u hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging sv DTS. Hoe meer munten de vereniging verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN.

Hoe werkt de actie?
U krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen én bij actieproducten een actiekaart voorzien van een sponsormunt. Aan de binnenzijde van de actiekaart staat welk voordeel u heeft gewonnen.
In elk filiaal staan kokers voor 4 lokale verenigingen en de laatste koker is gereserveerd voor het Jeugdsportfonds.
De munten worden door de klanten in de koker gestopt van de vereniging die zij willen steunen, of het Jeugdsportfonds.
De munten kunnen t/m 16 oktober 2016 worden ingeleverd. De actiekaarten met korting zijn t/m 30 oktober 2016 inwisselbaar in de winkel.

Laten wij met zijn allen boodschappen doen bij het Deen filiaal te Zuid-Scharwoude om zo de kas van sv DTS te vullen zodat wij weer voor de jeugd de nodige evenementen kunnen organiseren.

Bij voorbaat dank.

Namens sv DTS,

De Jeugdcommissie

 

 

UPDATE: 24 september

Zaterdag 24 september waren er twee F-teams uitgenodigd om de Jeugd Sponsor Actie bij de DEEN te promoten. We kregen de mogelijkheid om de hele middag mensen over te halen de muntjes in de juiste buis te gooien (die van DTS natuurlijk!). Dit had succes, want aan het einde van de dag was de buis gevuld met zeer veel muntjes en waren we duidelijk koploper.

X