DTS en René Duijs verlengen contract

DTS en René Duijs verlengen contract

Afgelopen weekend hebben René Duijs en DTS hun samenwerking met een jaar verlengd en vastgelegd in een nieuw één-jarig contract. Het eerste jaar van het trainerschap van René is van beide kanten goed bevallen. “Met alle veranderingen die er zijn, is het goed om continuïteit te creëren in de samenwerking met de trainer en dit vroegtijdig naar elkaar uit te spreken en vast te leggen”, aldus Marko Post namens het DTS bestuur.

Het bestuur van DTS bouwt zo voort op de ingeslagen weg: “René heeft veel zaken aangepakt in zijn eerste seizoen als trainer van de selectie van DTS. We zijn allemaal ambitieus en willen graag winnen. Opnieuw starten met een jonge groep in een nieuwe competitie, vraagt uiteraard ook tijd en geduld om te groeien. Daarom gaan we graag verder met René. Er wordt fanatiek getraind en hard gewerkt. Dat is een eerste vereiste voor iedereen. Daarbij is er een goede sfeer en veel enthousiasme, dat maakt dat een team nét dat beetje extra krijgt. René speelt daar een belangrijke rol in.”, onderschrijft bestuurslid Kees Feller de gemaakte keuze.

René Duijs wil graag zijn werk voort zetten. “We zijn dit seizoen gestart met een hele nieuwe en jonge groep. We zijn nog niet uitgeleerd met elkaar en dat maakt het zo mooi om met deze groep verder te bouwen aan nieuw succes. DTS zit vol met jeugdige talenten die zich richting de selectie aan het ontwikkelen zijn. Ik kijk er naar uit om ook met hen aan de slag te gaan!”, meldt René gemotiveerd.

X