DTS JO11-3 – JVC JO11-6, Boeiend spel

DTS JO11-3 – JVC JO11-6, Boeiend spel
Datum 24 september 2016
Thuisteam DTS JO11-3
Uitteam JVC JO11-6
Uitslag 2 – 0

Om kwart over 9 begon in ons nieuwe tenue, na de groepsfoto, de wedstrijd thuis tegen JVC. Het spel van JVC was goed, de wedstrijd ging gelijk op en de dame bij de tegenstanders in de spits was gevaarlijk. Belangrijk bij ons was de opbouw van achteruit, al bleek het moeilijk om goed breed te blijven spelen. Op het moment dat Luc de bal had, stonden we regelmatig met drie tot vier man op de achterlijn, waardoor we soms wat moeilijk naar voren kwamen.

Op het moment dat dat wel lukte creëerden we ruimte en kansen. Maar JVC kwam ook steeds terug, dus wie stond te dromen werd meteen weer bij de les geroepen. Af en toe werd er voor het doel langs verdedigd wat bij supporters en coaches voor benauwde momenten zorgde, maar gelukkig was Daan weer de vertrouwde achterste man. En er kwamen vanuit JVC weinig gerichte schoten op doel, zodat Luc niet in de problemen kwam. Na een voorzet op maat van Tijmen schoot Fimme, die mooi doorliep, de 1-0 binnen.

Ook na de rust bleef de wedstrijd leuk, spannend en sportief. Stijn kwam met regelmaat tussen de tegenstander en de bal, maar kwam helaas niet tot scoren. Tycho heeft vandaag net als Freek op meerdere posities zijn diensten bewezen. Tim was voornamelijk op het middenveld te vinden en wist, ondanks zijn (gebrek aan) lengte meerdere spelers van JVC te omzeilen. Door een goede pass van Pieter op Fimme, die de bal bij Tijmen bezorgde schoot Tijmen met een schitterende trap de 2-0 binnen. Hier kwam zijn harde schot weer goed van pas. Het werd steeds warmer en de vermoeidheid begon wel af en toe toe te slaan, maar we bleven werken en konden de wedstrijd met een verdiende 2-0 overwinning afsluiten.

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X