DTS JO11-3 Kampioen!

DTS JO11-3 Kampioen!

20 mei 2017 Kampioenswedstrijd tegen Vitesse-22

Vanmorgen de laatste wedstrijd van het seizoen, met 24 punten uit 8 wedstrijden waren we al niet meer te kloppen, dus konden we het als kampioenen opnemen tegen de nummer 2 uit de poule, Vitesse 22. De wedstrijd begon goed en binnen een paar minuten lag de 1-0 in het doel. Maar Vitesse speelde goed en was een waardig tegenstander in de eerste helft, al waren toch de meeste kansen voor ons.

De tweede goal liet langer op zich wachten, maar na een lekker samenspel van het hele team, schoot Freek van afstand de bal strak binnen. Er volgden nog meer kansen, die we niet wisten te benutten, vooral doordat Vitesse een zeer goede keeper op doel had staan. Maar we weten inmiddels dat de tweede helft meestal beter gaat, dus mogelijkheden genoeg om de score nog wat op te hogen. In de tweede helft begon het fanatiek en kregen we door een ongelukkige overtreding een penalty tegen. Deze wist Luc gelukkig te stoppen, maar we kregen daarna wel een doelpunt tegen. We lieten ons daardoor echter niet uit het veld slaan en Stijn maakte snel de 3-1. Vrij vlot daarna maakte Stijn na een mooi uitgespeelde aanval de 4-1, we kwamen lekker in het spel en voerden de druk op. We waren ook af en toe wat slordig en Vitesse wist daardoor nog twee keer te scoren. Maar gelukkig namen Tycho en Daan hun posities achterin weer in en liep Tim een mooie bal van Fimme het doel in. Tijmen was ook verschillende keren in de buurt van scoren, maar zoals gezegd had Vitesse een super goede keeper. Maar na nog een doelpunt van Tim en een laatste van Fimme vond de scheidsrechter het genoeg.

Een mooie wedstrijd om dit superseizoen mee af te sluiten. Na het in ontvangst nemen van de bekers werden de spelers getrakteerd op een ereronde door het dorp in twee mooie cabrio’s en vervolgens op de patat en limonade van DTS. Goed nieuws is ook dat we Ferry voor het volgende seizoen weer als trainer en coach aan ons team hebben kunnen binden. Bij deze alle spelers en ook alle trouwe supporters, van vaders, moeders, opa’s en oma’s, tot broers en zussen ontzettend bedankt voor het gezellige jaar en we hopen natuurlijk op een grote opkomst bij de laatste speeldag van het seizoen, 10 juni op het voetbaltoernooi bij DTS!

Brenda van Utteren

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X