DTS JO9-1 – Grasshoppers JO9-1, Eerste overwinning een feit

DTS JO9-1 – Grasshoppers JO9-1, Eerste overwinning een feit
Datum 10 september 2016
Thuisteam DTS JO9-1
Uitteam Grasshoppers JO9-1
Uitslag 5 – 3

na een flink pak rammel die we vorige week hebben gehad van lsvv stond deze week onze eerste competitie wedstrijd voor de deur tegen de grashoppers. met twee toppers die vanwege blessure en ziekte niet mee konden doen, hadden we een  invaller bereid gevonden bedankt Sill Boekel. Het zonnetje scheen de mannen hadden er zin in en het publiek stond gereed. Na iedereen zijn positie te hebben gegeven begonnen we vol goede en sterke moed, en dit werd de eerste minuut al beloond door een prachtig doelpunt van onze invaller Sill. Hierna mooie acties voorin en ook daar kwam een mooi doelpunt uit van Lasse top gedaan man.

Grashoppers werden ook wakker en zette de aanval in wij kakte wat in en lieten ze iets teveel ballen waarop hun tot scoren kwamen. Gelukkig schopte Sill ons nog op een 3-1 en vond dirk onze top scheids het tijd voor limonade.

Na wat pep tolk en aaien over de bol van trots starten we aan de tweede helft. Weer een sterke start maar niet sterk genoeg het werd 3-2. Gelukkig herpakte we weer en schoot Lucius ons op 4-2. We waren flink aan elkaar gewaagt zij kwamen een paar keer goed op doel af maar daar stond onze topper Tristan heel goed te keepen. Door een onhoudbaar schot kwam de stand op 4-3, maar gelukkig wist lasse ons nog op 5-3 te zetten, dit was tevens de eindstand.

Jongen ik ben heel trots op jullie de eerste punten van de competitie zijn binnen. Hopelijk knapt Jord snel op, en mag Sil molenaar snel uit het gips sterkte mannen. Tot volgende week jongens.

groetjes een hele trotse coach

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X