DTS – Lucky Ajax

DTS – Lucky Ajax

DTS – Lucky Ajax

SAVE THE DATE!

Op zaterdag 7 september ontvangt DTS op haar terrein in Oudkarspel Lucky Ajax, alwaar het een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen een Speciale DTS selectie De  aftrap is om 16.30 uur. Zet deze datum alvast in je agenda en kom om deze geweldige wedstrijd mee te maken.

Lucky Ajax
De spelersselectie van Lucky Ajax maakt onderdeel uit van de vereniging Lucky Ajax, de oud-speler vereniging van Ajax. Om lid te zijn van deze vereniging moet een speler minimaal 100 wedstrijden voor Ajax gespeeld hebben.

Niet alle leden van Lucky Ajax zijn in staat om nog actief te zijn op de voetbalvelden vanwege leeftijd, fysieke gesteldheid of woonplaats. Maar het lukt Mister Ajax Sjaak Swart om elke wedstrijd een zeer representatief Lucky Ajax-elftal op de been te brengen.

Op dit moment zijn de volgende spelers beschikbaar voor Lucky Ajax: Sjaak Swart, Simon Tahamata, John Heitinga, John Bosman, Richard Witschge, Rob Witschge, Kiki Musampa, Aron Winter, Dennis Gerritsen, Derk Boerrigter, Arno Splinter, Olaf Lindenbergh, Kevin Bobson, Brutil Hosé, Danny Muller, Stephan Veenboer. Leider van Lucky Ajax is Werner Schaaphok.

Speciale DTS selectie
DTS stelt onder leiding van Jan Kramer en Dick Vennink voor deze gelegenheid een bijzondere DTS selectie samen. Een selectie van bekende DTS gezichten zowel op als naast het veld, met een passende fysieke gesteldheid. Het elftal wordt op een nader moment bekend gemaakt.

Tijdens de derde helft zijn er diverse foodtrucks en is er live muziek om er een gezellige avond van te maken!

Hou de website of Facebook de komende maanden in de gaten of voor aanvullende informatie.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door VHC Jongens BV. 

X