Resultaat grote club actie

Resultaat grote club actie

De Grote Club Actie van 2018 zit er op! Helaas niet zo’n mooi resultaat als vorig jaar, maar we hebben met z’n allen wel ons best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Door de vele wisselingen in de jeugdcommissie van afgelopen zomer, heeft de jeugdcommissie het erg druk en is er wat minder focus op deze actie geweest. Wellicht een reden voor u om u aan te melden voor deze belangrijke commissie.

Er zijn 197 loten verkocht en dat is een netto opbrengst voor de club van € 485,–

Een “dank je wel” aan alle jeugdspelers van de JO 10 en JO 11 die loten hebben verkocht, hun coaches voor het stimuleren van de spelers en natuurlijk alle mensen die loten hebben gekocht. De topverkoper van dit jaar is Linda Schouten uit de JO 11-2 met 29 verkochte loten. Ik wil één team in het bijzonder noemen en dat is de JO 10-2. Zij hebben met elkaar 77 loten verkocht. Super gedaan!

Nogmaals, dank aan alle betrokkenen.

Kees Feller – Sponsorcommissie

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X