Grote Clubactie

Grote Clubactie
We mogen weer! De Grote clubaktie komt er weer aan! Samen maken we er weer een groot succes van, net als vorig jaar voor DTS!
En dit jaar kan het nog makkelijker, lees hieronder hoe…
NIEUW: Gamification
Dit jaar is het nog makkelijker om loten te verkopen en is het nog nooit zo leuk geweest. Wij DTS’ers kunnen dit jaar inloggen op onze eigen online verkooppagina.
• Jullie kunnen hier badges winnen,
• Zien hoeveel loten jullie hebben verkocht
• Hebben direct toegang tot alles winacties, tips & tricks om nog meer loten te verkopen.
TIP: Door eenvoudig je persoonlijke pagina te delen, via WhatsApp of e-mail met familie en vrienden, verkopen jullie nog meer loten.
En jullie weten het, 80% van de opbrengst gaat naar onze mooie vereniging! En natuurlijk hebben we weer een mooie prijs voor het jeugdlid die de meeste loten verkoopt!
De ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving is vernieuwd
Zodra jullie meedoen met de Grote Clubactie, kun je hier op de website inloggen voor jullie eigen ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. In de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving vind je diverse onderdelen om jullie actie te beheren. Het is dit jaar makkelijker om je ledenlijst toe te voegen
Het overzicht van het aantal verkochte loten is vernieuwd.
Ook zijn er nieuwe instructiefilmpjes toegevoegd waarbij we je stap voor stap uitleggen hoe je bijvoorbeeld persoonlijke QR-codes voor je leden aanmaakt, Gamification inzet voor de leden en nog veel meer.
Later meer hierover!
Grote Clubaktie commissie,
Sjoerd, Matthijs, Max, John en Hilco
X