Kantinedienst

WERKWIJZE/INDELING BARDIENST VERNIEUWD!

JEUGD:
Met ingang van komend seizoen zal per jeugdlid (onder de 18) 1 ouder/verzorger verplicht een bardienst van slechts 3 uur gaan draaien. Tijdens die ‘jeugddienst’ wordt er geen alcohol geschonken en worden er vanuit de keuken alleen snoep en tosti’s verkocht. De kantine zal cashloos zijn, dus uitsluitend per pin betalen. De diensten zijn van 8 tot 11 uur of van 11 tot 2 uur. Hiermee hebben we de bardiensten verkort én een stuk eenvoudiger en toegankelijker gemaakt. Die ene dienst van 3 uurtjes zou dan ook geen probleem mogen zijn !

Op de zaterdag 15 en 22 augustus, zal er van 10.00 tot 14.00 uur een stand in de kantine zijn, waar u zich kunt inschrijven voor de datum/dienst van uw keuze. Ook kunnen we dan checken of we de juiste telefoon- en mailgegevens van u en uw gezin hebben.

Let op! De dienst is verplicht en dus MOET u zich op 1 van deze 2 zaterdagen melden.

SENIOREN:
Voor leden die bij aanvang van het seizoen (1 september 2020) 18 jaar of ouder zijn, geldt dat je verplicht 1 bardienst van 3 uur moet doen in een seizoen. Je hebt de mogelijkheid om tegen betaling van € 50,- de dienst af te kopen. De seniorleden krijgen in de maand juli een mail waarin ze kunnen aangeven of ze de dienst willen draaien of gaan afkopen.

Een BARRE baan bij DTS

Je kunt vanaf nu solliciteren op een ‘barre baan’ bij je eigen club.

Voor de zaterdagmiddagen van 14.00 uur tot maximaal 20.00 uur zal er in ploegen van 5 gewerkt gaan worden. Je gaat werk achter de bar doen en in de keuken. Ondertussen houden jullie een oogje in het zeil op het complex en na afloop maken jullie samen schoon. Het uurtarief is € 7,50 bruto per uur.

Als je interesse hebt, stuur dan een mail met je gegevens en je motivatie naar kantine@svdts.nl

X