Kantinedienst

Geef uw voorkeursdata op voor de kantinedienst

Zoek een geschikte dienst uit en mail datum, tijd en je telefoonnummer naar kantine@svdts.nl
Het kan echter gebeuren dat er een dubbele boeking is. Laat daarom je telefoonnummer achter dan kunnen we meteen een andere datum regelen.

Zoals bekend, dienen alle spelers en ouders van jeugdspelers vrijwilligersdiensten te draaien.
Doet u al (veel) vrijwilligerswerk voor DTS dan kunt u vrijstelling aanvragen. Brengen en halen van kinderen valt onder opvoeding niet onder vrijwilligerswerk.
Jeugdspelers vanaf 16 jaar mogen zelf de dienst vervullen: de ouder blijft overigens wel verantwoordelijk voor het vervullen van de dienst. 16 en 17 jarige mogen alleen met een volwassene dienst doen.

Tip: schrijf met vrienden voor dezelfde data in dan kan het ook nog gezellig worden.

Als je samen inschrijft kan dat met 1 mail, echter wil ik wel graag de mail adressen van alle andere hebben.

Als je geen voorkeuren opgeeft, word je door ons  ingedeeld

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat iedereen zich opgeeft, vele handen maken immers licht werk. Wie echter  geen formulier invult, wordt door het bestuur op twee korte kantinediensten ingedeeld en is dan verplicht te komen. Wij verwachten dan dat je deze dienst wel uitvoert.

Oproep: word vaste kantinemedewerker

De kantinecommissie doet alle moeite om alle diensten te voorzien van een vaste medewerker, maar het zet ons voor een enorme uitdaging, want de groep vaste medewerkers is helaas veel te klein. Vind je het kantinewerk leuk en wil je ons team komen versterken? Wij heten je van harte welkom! Neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres of met Erik Moerkerk, hoofd kantinezaken.

 

 

Heeft uw vragen of opmerkingen over het kantinerooster of over andere kantinezaken? Stuur dan een bericht aan kantine@svdts.nl

X