Mededeling vanuit het Bestuur

Mededeling vanuit het Bestuur

Geachte leden,

Zoals wellicht bij jullie bekend zullen bij de komende jaarvergadering de penningmeester en de voorzitter van DTS zich niet herkiesbaar stellen voor hun functies binnen het bestuur.

Al geruime tijd zijn wij bezig met de invulling van de functies die vrijvallen. Gelukkig zijn wij daar uiteindelijk ook in geslaagd. Tijdens de volgende algemene leden vergadering, die voorlopig gepland staat op 24 september aanstaande, zullen Jan Vaartjes en Ronald Schweitzer worden voorgedragen als nieuw toe te treden bestuursleden.

Het ligt in de bedoeling dat zij de functies van respectievelijk voorzitter en penningmeester op zich nemen. Echter uitdrukkelijk in de vorm van interim bestuurders, om op deze manier ‘tijd te kopen’ in de zoektocht naar en formatie van een later definitief te vormen nieuw bestuur.

Ook zal tijdens de komende algemene ledenvergadering Marko Post worden voorgesteld om tot het bestuur toe te treden. Hij wordt bestuurslid Algemene zaken en zal zich in eerste instantie vooral bezighouden met de formatie van een later nieuw te vormen bestuur.

Wij hebben veel vertrouwen in deze mensen. Jan en Ronald hebben uit het verleden al veel bestuurservaring bij DTS en ook Marko is al jaren een toegewijd DTS-er. Het huidige bestuur gaat ervan uit dat zij DTS op de kaart zullen blijven zetten in de aanloop naar het 100-jarig bestaan van onze club in 2021.

Namens het DTS bestuur,

 

Rick Tauber, voorzitter.

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X