Onderscheidingen voor Margriet Koeman en Johan Beemsterboer

Onderscheidingen voor Margriet Koeman en Johan Beemsterboer

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van s.v. DTS op 11 december jl. is Margriet Koeman benoemd tot lid van verdienste en Johan Beemsterboer tot erelid. Deze onderscheidingen worden uitgereikt aan leden welke zich buitengewoon hebben ingezet of meerdere bijzondere prestaties hebben geleverd voor de vereniging en daarom een speciale plek binnen de vereniging verdienen.

 

 

Margriet Koeman heeft besloten te stoppen per 1 januari 2018. Ze was al jaar en dag het gezicht van DTS met name voor de kantine. Margriet heeft ontelbaar veel uren in de vereniging gestoken en was verantwoordelijk voor de indeling van de kantine bezetting van de zondag. Ook voor toernooien en festiviteiten zorgde zij voor de kantine en de keuken. Tijdens evenementen als: Sinterklaas voor de jeugd, medewerker avond, prutrace, zeskamp, Winterwunder toernooi en de Zuurkoolcup overal was zij daar als medeorganisator en zorgde zij dat in de kantine alles goed verliep. Het gaat een hele opgave worden om een waardige vervanger te vinden.

Namens s.v. DTS bedanken we Margriet voor alles en hopen haar nog vaak langs de velden te zien. De onderscheiding als lid van verdienste heeft ze meer dan verdiend!

 

Johan Beemsterboer, wedstrijdsecretaris bij DTS, is op 11 december uit het bestuur getreden. Johan heeft vanaf september 2003 in het bestuur gezeten in de functie van wedstrijdsecretaris. Naast deze functie, heeft hij zich ook bezig gehouden met het coach en trainen van een team, de toernooicommissie, scheidsrechterscommissie, het zelf fluiten van wedstrijden, voetballen in een team (als laatst bij de veteranen), vlaggen bij het 1e, manusje van alles op elektra gebied en de zeskampcommissie. Waarschijnlijk vergeten wij nog heel veel.

Namens s.v. DTS bedanken we Johan voor zijn inzet binnen het bestuur en zijn wij vereerd hem als erelid te mogen benoemen. Ondanks dat Johan uit het bestuur stapt, blijft hij nog bij vele activiteiten actief voor s.v. DTS.

In de bestuursvergadering van 17 december jl. heeft René Feller aangegeven, om persoonlijke redenen, uit het bestuur te treden. Zijn taken als sportparkbeheerder zal hij vooralsnog blijven uitvoeren. Wij danken René voor zijn inzet in het bestuur voor s.v. DTS de afgelopen jaren.

 

– Het bestuur

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X