Pieten op bezoek bij s.v. DTS

Pieten op bezoek bij s.v. DTS

Pieten op bezoek bij DTS

Afgelopen vrijdag was het zover, er mochten schoentjes gezet worden bij DTS. Van Sinterklaas mochten alle kinderen tot 11 jaar hun schoen komen zetten. Speciaal voor deze gelegenheid waren er een paar pieten naar DTS gekomen om pepernoten uit te delen en te helpen bij het zetten van de schoentjes. De oproep van Sinterklaas was niet tegen dovenmansoren gezegd. De kinderen zijn met grote getallen gekomen.

De gezellige avond werd afgerond met een potje pietenvoetbal op het veld. Hier werd helaas al snel duidelijk dat de pieten beter waren in het uitdelen van pepernoten, dan voetballen. De pieten hebben beloofd in Spanje te gaan trainen, zodat ze volgend jaar wat meer tegenstand kunnen bieden.

Voor de kinderen van 11 jaar en ouder is op donderdag de SinterklaarQuiz gehouden. Hier waren leuke prijzen te winnen voor wie als snelste de meeste vragen goed kon beantwoorden.

Pieten bedankt!

 

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X