Rabobank leden bedankt!

Rabobank leden bedankt!

Rabobank clubkas campagne

Rabobank Alkmaar e.o. heeft haar leden de mogelijkheid gegeven om middels het uitbrengen van hun stem samen €150.000,- te verdelen over de ruim 300 deelnemende verenigingen uit de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. De vereniging of stichting die de meeste stemmen heeft weten te bemachtigen, ontvangt het hoogste bedrag.

27 juni hebben wij als vereniging vernomen dat er maar liefst 222 leden hun stem hebben uitgebracht op s.v. DTS en daarom een bedrag van 1.442,11 euro mogen ontvangen. Wij willen daarom iedereen die zijn stem heeft uitgebracht op onze vereniging bedanken en zijn blij dat velen de vereniging een warm hart toedragen!

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X