s.v. DTS JO9:4M – Zeevogels JO9-3M, genieten bij de toptalenten!

s.v. DTS JO9:4M – Zeevogels JO9-3M, genieten bij de toptalenten!
Datum  29 oktober 2016
Thuisteam s.v. DTS JO9-4M
Uitteam Zeevogels JO9-3M
Uitslag 0 – 8

Genieten bij de toptalenten!

De laatste wedstrijd van de toppers was alweer enige tijd terug. Vooral de tweede helft was toen geweldig geweest. Een kleine wijziging in de opstelling van de nieuwe coach Patrick deed wonderen. Accent op de verdediging en gedoseerd aanvallen luidt het nieuwe motto.

De andere coach /trainer had er de afgelopen weken op de trainingen op voortgeborduurd om zo de automatismen erin te slijten. Deze zaterdag zou het resultaat komen, dat stond vast.

Met de voltallige selectie werd geconcentreerd de warming up afgewerkt op een perfecte grasmat. Met een beetje ochtendcondens gleed het balletje perfect van voetje naar voetje.

Bij de aanvang werd de bal aan de tegenstander gegund. Dat deze wederom gemiddeld meer dan een kop groter waren was niet aan de toptalenten besteed. Vol overgave werd de strijd aangegaan. Met Jezz en Lindie werd de strijd op het middenveld aangegaan. Met grote moeite kwam de tegenstander, Zeevogels, door deze muur. Maar mocht dat gebeuren was daar nog altijd de nieuw geformeerde tweetrapsverdediging. Afwisselend bestond deze uit Esme, Anika en Robin. Met gevaar voor eigen leven werd de strijd aangegaan. Accent op de verdediging hield hier in, op de bal af en weg = weg. Met lange ballen werd de zeer sterke voorhoede op hun wenken bediend. En die wisten er wel raad mee. Saar kapte meerdere keren vakkundig tegenstanders uit om zo recht op het doel af te gaan. Ook Femke ging als een Arjen Robben tekeer op de flanken. Helaas wist Zeevogels er steeds een voet tussen te krijgen om zo zekere doelpunten te voorkomen. De corners die daaruit voortkwamen, leverden grote dreiging op.

Toch was het Zeevogels die helaas als eerste wist te scoren. Met wat geluk belandde de bal achter Lieke. Met Lieke hadden de toptalenten een ijzersterke sluitpost op het doel staan. Ook het snelle omschakelen met een aantal prachtige uittrappen waren schitterend om te zien.

Met de rust stond er dus een onterechte achterstand op het bord. Gelukkig deed dat niks met het moraal van de meiden. Integendeel, na de thee werd extra gas gegeven. De massaal toegestroomde supporters gingen hierdoor massaal achter de ploeg staan. Helaas mocht dit niet baten. En zoals zo vaak vielen er toch meer doelpunten voor de ploeg die al voorstaat. Na rust was er gewisseld van keeper. Nu was het Luna die vele ballen uit het doel roste.

Wederom een prachtige pot waar het spelplezier van de meiden afspatte. We gaan lekker door met zo te ballen, dan is het 100% genieten!

X