Sponsoravond s.v. DTS groot succes

Sponsoravond s.v. DTS groot succes

Sponsoravond s.v. DTS groot succes,

Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat geldt zeker voor een vereniging als DTS. Na een heerlijk buffet verzorgt door Restaurant Celavie en de gastspreker Gert Jakobs te hebben aangehoord, heeft de veiling plaats gevonden met prachtige kavels welke voor het grootste gedeelte ter beschikking zijn gesteld door de sponsors en DTS zelf.

Onder het genot van een drankje en lekkernijen is rijkelijk geboden op de kavels. Waarmee het recordbedrag van 102.000 euro is opgehaald. Deze opbrengst geeft s.v. DTS de mogelijkheid te reserveren voor vervanging van het kunstgras en de nodige investeringen te doen in ons complex en andere zaken aan te schaffen, om zo klaar te zijn voor de toekomst. Het motto van de veiling was dan ook: 100 jaar. Klaar voor de toekomst.

Namens het bestuur van s.v. DTS willen we alle sponsoren, de organisatie en Celavie bedanken voor deze fantastische avond. Fantastische om te zien dat er zoveel mensen zijn die s.v. DTS een warm hart toedragen.

– Het bestuur

 

 

 

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X