Sponsoravond, 100 jaar klaar voor de toekomst

Sponsoravond, 100 jaar klaar voor de toekomst

Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat geldt zeker voor een vereniging als DTS. Zonder sponsoren zoals uzelf, kunnen wij niet bestaan of in ieder geval onze leden niet de faciliteiten bieden die tegenwoordig bij een sport als voetbal horen. Het ingeperkte subsidiebeleid van onze Gemeente draagt daar bovendien nog eens aan bij.

Wij hebben voor deze avond als gastspreker Gert Jakobs uitgenodigd, die het thema sportsponsoring als onderwerp heeft. Het beloofd een avond te worden waar u als sponsor andere sponsoren van DTS kunt ontmoeten en dat alles onder het genot van een drankje en de lekkernijen van Celavie. Tevens hebben wij een veiling georganiseerd met prachtige kavels, waarbij wij als DTS op een opbrengst hopen die ons in staat stelt om te gaan reserveren voor vervanging van het kunstgras, de nodige investeringen te doen in ons complex en andere zaken aan te schaffen.

U begrijpt dat wij als vereniging een avond als deze niet kosteloos kunnen aanbieden en de all-in kosten bedragen € 30,— per persoon. Wij vragen u zich in te schrijven middels dit formulier en daarbij tevens aan te geven of u prijs stelt op een buffet aan het begin van de avond of er de voorkeur aan geeft wat later te komen. U kunt zich tot 13 oktober a.s. inschrijven.

 

 

 

Aanmelden sponsoravond:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Locatie:

Restaurant Celavie
Dorpsstraat 826
1742 NT Oudkarspel

Aanvang:

Vrijdag 3 november

Buffet: 18:00 uur
Sponsoravond: 19:00 uur

 

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X