Stem op s.v. DTS! – Rabobank Clubkas Campagne

Stem op s.v. DTS! – Rabobank Clubkas Campagne

Stem op s.v. DTS! – Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Alkmaar e.o. draagt de lokale samenleving van Alkmaar e.o. een warm hart toe. Dit doen zij door de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van de Rabobank bank bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Wij hopen natuurlijk op u stem voor s.v. DTS.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichting die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 12.000 leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 150.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij één van de kantoren.

Om te kunnen stemmen dient u particulier klant en lid (lidmaatschap is gratis) te zijn bij de Rabobank Alkmaar. Als u bankiert bij de Rabobank Alkmaar bent u niet automatisch lid.

Bent u nog geen lid, regel dit dan uiterlijk 10 april, zodat u mee kunt stemmen en DTS kunt helpen!

Lid worden ga naar: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/alkmaar-eo/uw-lidmaatschap/. Lidmaatschap aanvragen kan ook telefonisch of even op 1 van de kantoren binnen lopen. Gebruikt u de Rabo bankieren App dan kunt u lid worden via ->zelf regelen ->mijn contactgegevens.

De leden van de Rabobank Alkmaar e.o. ontvangen op 8 mei het stembiljet in de bus. Stemmen kan van 8 t/m 28 mei, waarbij maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting kunnen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de bijdrage is die we ontvangen!

 

 

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X