Zaterdag 6 oktober worden de Teamfoto’s gemaakt

Zaterdag 6 oktober worden de Teamfoto’s gemaakt

Het seizoen 2018/2019 is van start. De teamindelingen zijn rond en er zijn al weer verschillende bekerwedstrijden gespeeld. Dit betekend dat het moment is aangebroken om de teams weer te vereeuwigen. Zaterdag 6 oktober worden de jaarlijkse teamfoto’s gemaakt voor onze site en het jaarmagazine. Het schema met hierin de aanvangstijden voor het maken van de foto wordt gemaakt. Maar 6 oktober kunnen jullie alvast in de agenda zetten.

Om onze talenten zo goed mogelijk op beeld vast te leggen, vragen wij jullie medewerking om het volgende te verzorgen:

  • Stipt op tijd bij onze clubfotograaf melden voor de foto. Schema is krap en ook de fotograaf verzorgen foto’s vrijwillig in hun vrije tijd!!!
  • Alle spelers en speelsters netjes aankleden in de nieuwe tenues.
  • Ook jullie als trainer en coach in onze DTS kleding.
  • Iedereen in dezelfde houding met zichtbare sponsoruiting op shirt.
  • Een bal op de foto kan leuk zijn…
  • Blije, vrolijke gezichten maken een teamfoto echt veel mooier!

 Er zullen teams zijn welke deze zaterdag een uitwedstrijd spelen. Zij zijn toch ingepland en worden verzocht om thuis te verkleden voor de foto.

 

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X