Nees Duijs Trainer/Coach DTS2

Nees Duijs Trainer/Coach DTS2

Nees Duijs wordt trainer / coach van het 2e

Deze week hebben Nees Duijs en DTS een hernieuwde samenwerking voor het volgend seizoen vast gelegd. Nees wordt verantwoordelijk voor zowel de coaching als de training van het tweede elftal.

Hoewel Nees – samen met Rogier Bekker – al enige tijd betrokken was bij het tweede elftal, wordt de samenwerking verder geïntensifieerd.  Zo zal Nees naast de coaching ook de trainingen van het tweede elftal voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast is hij op de achtergrond betrokken bij de selectie van het eerste en het tweede. Dat gebeurt uiteraard in nauw overleg met René Duijs, die als trainer /coach eindverantwoordelijk is voor de selectie. Voor beiden is het bijzonder dat vader en zoon vanuit deze rol gaan samenwerken.

“Het ziet er naar uit dat wij volgend seizoen met meer elftallen in de senioren gaan spelen. Het creëren van een goede coaching en begeleiding van de selectie is een belangrijk fundament. Hierdoor wordt ook overstap van de junioren naar de senioren beter gefaciliteerd. Dat wordt een belangrijke verantwoordelijkheid voor Nees en zijn wij blij met zijn toezegging om DTS daarin te helpen.”, aldus Marko Post namens het DTS bestuur.

Nees (René sr) is uiteraard voor velen een bekend gezicht binnen DTS. Zo speelde hij 40 jaar geleden al in het eerste van DTS en heeft hij – na een lange voetbalcarrière – altijd langs de lijn gestaan in verschillende hoedanigheden: supporter, coach en vader.

X