Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Helpende handjes gezocht!

DTS kan, zoals iedere vereniging, uitsluitend bestaan door de inzet van leden, ouders van leden en vrijwilligers.
Voor het komende seizoen voorzien we dat er problemen gaan ontstaan door een tekort aan scheidsrechters én aan toezichthouders op de zaterdag (de zgn velddienst).
 
Scheidsrechters
Al vanaf je 12e mag je wedstrijdjes fluiten/begeleiden.
En natuurlijk mag je daarmee doorgaan tot je 80ste !
Iedereen is dus welkom om dat te komen doen bij ons en we verzorgen uiteraard de opleiding, begeleiding en (indien dat gewenst is) een cursus bij de KNVB.
Vind je het leuk om lekker een uurtje sportief mee te doen en onze jeugd te begeleiden, stuur dan een mail naar info@svdts.nl en meld je aan als scheidsrechter.
 
Velddienst
Op zaterdag is het gezellig druk op ons terrein. Teams, gasten, scheidsrechters. Alles komt en gaat
Wil je ons helpen bij het ontvangen van die teams en scheidsrechters, het indelen en netjes houden van de kleedkamers en een helpende hand zijn voor coaches, kom dan ‘velddienst draaien’ bij de club. Voor velen is dat leuker dan het doen van de verplichte bardienst.
Het kost je bovendien maar twee uurtjes op een zaterdag en (als we met voldoende zijn) kom je eens in de paar maanden aan de beurt.Vind je het leuk om te helpen de zaterdag gladjes te laten verlopen, stuur dan een mail naar info@svdts.nl en meld je aan voor de velddienst.
X