Wildervank 2017

Wildervank 2017

Afgelopen weekend zijn wij met een aantal D en C spelers (spelers uit de gehele D en C) naar het Bleeker Betonboor toernooi te Wildervank geweest. Dit is een toernooi voor uitsluitend de D en C die al 13 jaar wordt georganiseerd en waarbij DTS al vanaf het begin komt. Dit toernooi is altijd een mooie afsluiting van het seizoen.

Vrijdagmiddag zijn wij met totaal 38 kinderen en leiders vertrokken om daar na 2 uur aan te komen. De huisvesting bestaat uit legertenten van de scouting en wij lagen met 33 kinderen op de lange laag. Vrijdagavond wordt dan weinig geslapen. Zaterdag ochtend om 9 uur beginnen de 1e wedstrijden tot s ‘middags 16 uur. Een mooie, lange dag waarbij beide teams ongeslagen doorgingen naar de winnaarspoule. Op zondag worden dan de afvalwedstrijden gespeeld vanaf s‘ochtends 9 uur tot s ’middags 16 uur de finale.

De C begon de dag goed en wist de 1e wedstrijd te winnen door penalty’s beter te benutten. Daarna werd de halve finale verloren van de gastheer Wildervank en om de plaats 3 en 4 werd verloren van een 3e divisieclub. 4e plaats, een prima resultaat.

De D won zondagochtend de laatste poulewedstrijd en werd 1e in de poule. Hierna werd ook gewonnen en toen moesten ze in de halve finale tegen Wildervank. Deze werd verslagen en toen zat D1 in de finale. Deze werd op het hoofdveld gespeeld. Dit werd een spannende wedstrijd met 2 penalty’s tegen waarvan Finn er 1 redde. Eindstand 1-1. Dit resulteerde in het nemen van 3 penalty’s per team. DTS was hierin de sterkste en won het toernooi. Een uitstekende prestatie. Tevens werd Thom van Overbeek tot speler van het toernooi bij de D spelers uitgeroepen: Thom klasse.     

Een heel mooi weekend waarbij de jongens en leiding zich prima hebben vermaakt en DTS goed op de kaart hebben gezet in het hoge Noorden.

Prettige vakantie,

 

De Jeugdcommissie.

Heb je een leuk verslag geschreven van een voetbalwedstrijd of andere activiteiten bij DTS? Of heb je mooie actiefoto’s gemaakt van wedstrijden? Mail ze dan gerust naar de redactie. Samen kunnen we zoveel mogelijk updates geven over de laatste ontwikkelingen bij onze club s.v. DTS Heb jij andere tips, ideeën of suggesties voor de redactie? Mail ons dan op redactie@svdts.nl
X